Anotace: ...hledáte ? ...čekáte ? ...máte ?
beru to od konce... máš tu dost různorodý věci ale ty co sem četla dřív, myslím ty novější, mi přijdou lepší, z těch začátků se mi z těch co sem včil četla líbí tahle nejvíc :o)
a připomněla mi jednu moju, esi mě nenapadne nic lepšího, tak ju sem po půlnoci přinesu :o)
26.01.2008 23:14:00 | hanele m.
Mám pocit, že už jsem tady pár slov psala...
tak trošku jinak...
Jedna si hlavu o tebe opřela,
druhá po tváři něžně pohladila,
ta třetí šeptá... až do hlubin ozvěnou...
bez nich se nedá putovat krajinou... :o)
13.06.2006 15:40:00 | Cecilka
Ty přeci víš, že psát umíš..takže jenom za sebe: pročítal jsem Tvoje věci tady i na jiných místech a (bez lezení do zadku)musím konstatovat, že patříš mezi ty nejlepší, co publikují...
14.05.2006 11:49:00 | skaj