mohu se jen přidat. dostal jsem tip na tvé verše a mé nadšení je vskutku obrovské.. Raději nebudu psát komentáře ke všemu, nešetřil bych superlativy a ostatní by mě pak mohli třeba osočit, že si to píšeš sama:) i když myslím, že Ty to ani v nejmenším nepotřebuješ. jsi prostě skvělá!
09.06.2006 20:19:00 | mimoid
Opět jsi nezklamala mé očekávání. Vracím se k tvým básním jelikož je nemám čas přečíst naráz celé. Nemohu uvěřit tvému věku . Je-li to pravda , pak smekám před tvou předčasnou vyzrálostí.
31.05.2006 22:47:00 | Jindibi
Tohle je moc povedené :) Není tím potokem spíš kamarádka v běžném životě? :)
21.05.2006 11:48:00 | Obyčejný básník
Nevím, jestli to mělo pobavit, mě to rozhodně pobavilo, skvělé dílko.
14.05.2006 18:18:00 | semiramis
Sice sem chvilinku ucitil zavan feminismu, ale basnicka je opravdu moc dobra a pekne vymyslena.... 100
14.05.2006 17:58:00 | Tomáš Ektus