Symboly
Anotace: Jak šel život...
Symboly
Tichý břeh s mořem oblázků
křemínky i kousky opuky
Prazvláštní fantazie obrázků
Pár jich beru do ruky
Hned první s vymletými dírkami
chrastí a má v sobě skryté taje
To je mé „JÁ“ s životními jizvami
A každá z nich bolest má je
A tenhle slepený z malých kousíčků ?
Spoustu životních rolí představuje
Matka, dítě,dcera, pěstitelka měsíčků,
milenka a mnohé jiné pojmenuje…
Ten protknutý klikatými cestičkami
složitosti života značí
Kudy já chodila těsnými uličkami
pozná se z perspektivy ptačí
Krásně červený plný emocí
uvízl v uzavřené dlani
A pálí znamení, s jehož pomocí
ožívám a nedivím se ani
Komentáře (6)
Komentujících (6)