O životě
Anotace: Život není lehký...ale bojuj!!!!
Život je jedna velká záhada,
Chvilku zaváháš a povalí tě na záda.
Životu, tomu se prostě nedá věřit.
Chceš aby bylo teplo-a ono začne sněžit.
Ale to není myšleno doslova,
V něco doufat…..ne nebude žádná oslava.
Život je pln nástrah, kterým musíš čelit.
Se vším a všemi bez oddychu soupeřit.
V životě prostě vyhrávaj ty silnější,
lepší a hlavně statečnější.
Proto se rvi a urvi si kousek toho svýho štěstí,
Aby ten tvůj život byl aspoň trošičku hezčí!
Komentáře (0)