Anotace: ..spor s mým otcem..totální názorová odlišnost na vše v životě..výčitky a harpagónství v gigantickém rozměru..co na to víc říci??
to písnička!! to není vztek..a mrzí mne, jestli to na tebe tak působí..je to smutek..obrovský smutek z otce..a konstatování pravdy..s obrovských uvědoměním si..jak moc velké je štěstí, že mám Robina..který je opravdu to největší bohatství a požehnání!!
16.05.2006 05:30:00 | šuměnka
Vztek, vztek, vztek.... nic víc mě u toho nenapadá.
Vím, že víš, že to, co potřebuješ Ti vždycky někdo podá.
15.05.2006 20:58:00 | Písnička
To nehmotné C.O.S.I...myslím...V.Á.Ž.Í...V.Í.C...!!!!!
A nedá se koupit ani prodat.
Je to dar!!!
15.05.2006 12:03:00 | Mirka Hedbávná
Prý všechno to, co máš, se jednoho dne rozdá...
však nikdo neukradne lásku... co duše pozná...
:o)
15.05.2006 08:29:00 | Cecilka