Spěchám
Anotace: tak trochu loučení, tak trochu pohled vpřed...
...na vrchol kopce
s mateří douškou
pohlédnout na mraky
co běží rychle vpřed
dotknout se kořenů
na nichž bych chtěla lpět
v zemi panenské
obejmout dny
křtěné vírou
ztracenou
...na kostkách dlažebních
ve světle lamp
mantru si zazpívám
až budu chtít
rituály
duši obludit
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
Komentáře (0)