Anděl

Anděl

Anotace: Slova, ktera brouzdala jednou v me hlave

Řekni mi, Anděli,
kolikrát dotknem spolu se hvězd,
kolik znáš lidí, jejich životů, a jejich cest...

Řekni mi, Anděli,
kolik smutně slaných slz musím ti dát,
aby ses mohl zas na světě smát...

Řekni mi, Anděli,
proč musels odejít?

Řekni mi, Anděli,
proč jsi už Andělem?
Autor Montynka, 15.05.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč je Andělem?
asi aby tě chránil...
píšeš moc hezky

21.05.2006 22:14:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Ty si andelem... Opravdu se ti tohle povedlo

20.05.2006 22:16:00 | Tomáš Ektus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí