Anotace: inspirováno jednou "temnou" dívkou :)
...podobnost čistě náhodná? :o)
Jirko, ty jsi žena???
23.05.2006 16:28:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Tuším tuším temnou dívku
Tuším tuším strach
Tuším padat tiše zídku
Tuším srdce na vlnách
P.S. Ozvi se.
16.05.2006 08:51:00 | Písnička
Kdo to asi je, zjevně nikdo netuší
vždyť zvědavost nám přece nesluší
Však jistě přejem všichni vskutkut
té dívce zbavit se svých smutků
By došla kýžené té spásy
má rytíře, jenž meč pro ni tasí!
15.05.2006 22:36:00 | Hary_nš
Tajemné, zvláštní, pěkné dílko..Jen co je pravda:) Tož to musí být zajímavá osůbka;)
15.05.2006 22:12:00 | makretka