Poslední
Anotace: nevím, co k tomu dodat...
Vystoupím ke hvězdám
po výškách tónů samoty,
stačí jen pár kroků k propasti
a vyletím jako anděl,
mávnu křídly, ohlédnu se
ze Tebou, můj králi,
pošlu polibek po stezkách větru,
poslední pohlazení sveze se po stopách
slz,padajících z nebe,
ano, pláču…
Posledních pár nesmyslných slibů,
umlká píseň němého básníka,
máváš mi steskem, neplač,
...nezapomenu…
Komentáře (1)
Komentujících (1)