Rakovina
Anotace: smutek a vztek...
V malinkém pokoji se človíček choulí
v bolestech oddaně – oči své poulí
paní R nezvaná - přesto se vtírá
přišla nás navštívit - útrpně zírá...
Tak už se plíží a cení zuby
jo už je tady a páchne jí z huby
hnusně se roztáhla po celým bytě
a nahlas křičí – já chci tě – chci tě!
Komentáře (3)
Komentujících (2)