PF 2005
Anotace: Pro Adepta, Hančí, Bberushku, Lucu, Kačenku, Beana, Noira, Petru a nejen pro ně
A zase je tu čas sváteční,
doma stromek vánoční,
všude pohoda a klid,
nebo by aspoň měly být.
Proto Vám všem přeji,
ať Vám zvonky lásky znějí,
trochu štěstí k tomu
nejen u vánočního stromu.
Ať v roce dalším, novém,
máme se všichni, i ti kolem,
jen líp a líp a ještě líp,
a tak to má přece být.
Komentáře (0)