Anotace: Píšu svou klasickou poesii. Náš učitel o mých basních řekl, že to vypadá, jako by to psal důchodce a že tím směrem se poesie v dnešní době neubírá. Chtěl jsem mu udělat "radost" a tak tu máte Vodbocku z mého psaní. Je to volnoveršaté...
měl z toho radost? já moc ne ty důchodcovký jsou lepší, nenech se ovlivnovat směry jdi za sebou
31.05.2006 13:23:00 | Pavel Kotrba
souhlasím, trošku chotické. Ale neber to moc kriticky, fandím tvému stylu!:-)
25.05.2006 12:46:00 | Bajík
forma dobrá..jenže v poezii víc si cenním obsah..to, prosím, vyřiď svému pedagogu, nikoliv učiteli!!! J.A.K., doufám, že víš kdo je to, ač všem národům byl učitelem, i když jenom nesmyslnost zdánlivá možná smyslnosti vrátka otvírá..zkus to!!!
18.05.2006 17:04:00 | Mirka Hedbávná
No..dada by to vskutku mohlo být...ale proč by to nemohlo být i mimo literární DADA!!! Já tvořím, co autor!!! A bojuji obvykle s kritiky, jejichž svět zabředl do škatulek...můj ne...to je rozdíl...a já myslím, že tvůj taky ne!!!
18.05.2006 16:59:00 | Mirka Hedbávná
Ahoj, zni mi to trochu rozpacite, vic mi k tobe sedi tvuj pekne deprimujici rym.
17.05.2006 17:31:00 | Montynka