Vzdálená
Anotace: Všechno hezké jednou končí...
Vím, že bych teď neměl básně psát,
dívat se na měsíc a veršovat,
neboť nesmím tě už milovat...
Měsíční kotouč teď září jak tvá tvář,
jež se přede mnou schovává.
Růže rozkvetlá, proč jsi mi tak vzdálená?
Tvoje oči překrásné, tvoje vlasy přehebké
a tvoje rty přesladké...
Proč jsou mi teď tak daleké?
Komentáře (3)
Komentujících (3)