Umíráček za živé
Anotace: tahle se mi moc nelíbí, tak chci vědět, co na ni řeknete vy.
Větroplachá jistoto
Rudovlasý plameni
Smrtko- naše poroto
Tvá kosa je znamení
Nevděčností vládneme
Však život ve tvých rukou
Kdypak z prachu vstaneme
Kdy žalem srdce puknou
V tmavé bouři mrazivé
Komu zvoní hrana?
Umíráček za živé
Do nebe je brána
Epitalam bez smíchu
Žalozpěvy vítá
Žit pro lidi,hříšníku
Víc možností skýtá
S epitafem na duši
S křížem na svých bedrech
Hlas kněze tě ohluší
Chladem v letních vedrech
Komentáře (0)