Signum Diabolus
Anotace: Znak našeho rodu
Tisíc let černých myšlenek
Návrat zpátky do plenek
Tisíc let vlk svobodu vyje
Přesto stále vládne tyranyje
V dálce vidím hvězdu svítit
Vidím ji v nedohlednu – nejde chytit…
Odsoudili jsme se k zatracení
Náš svět nikdo nevymění
Stále stejní lidé
Nevím co nám zbyde
Stále stejní despoti,
Kteří se nikdy nezkrotí
Chceme žít v ráji
Však jenom peklo nám dají
Signum Diabolus – znak našeho rodu
Pro nás nenajdeme živou vodu
Komentáře (2)
Komentujících (2)