Vrba
Anotace: ani ona to nemá lehké.........
Stařena u řeky
či břehu rybníka
pláče si potichu
potichu naříká...
Shrbena bolestí
klaní se lidu
nedoufá ve štěstí
jen v trochu klidu...
Nářky mé vyslechne
sejme je ze mě
větývkou zelenou
konejší jemně...
Zašeptá v odpověď
zdarma dá radu
jak léčit rozchody
jak přežít zradu...
Komentáře (4)
Komentujících (4)