Anotace: My, básníci dnešního dávnověku - zranitelní a světaznalí... odpusťte, že jsme milovali..!
Sbírka: Kdysi jsem chtěla změnit svět
A světaznalí nechápou, že jsi tak úžasná zadarmo... Nechápou, protože neznají ten, pocit, když máte oči zarudlé pokorou a nevyspáním...Když strach bije o žebra jako průvan... neznají a nevědí. Jaká to souhra protikladů! Nevědí a neznají, protože nikdy nespatřili Tebe, má nejdražší básnířko...
16.11.2006 15:31:00 | Jasmin de Paris
Nááááááádhernááááááá... a to ještě neznám světomořskou krásu, kterou budeš ždímat z konečků vlasů... Moc se těším!!!
12.07.2006 21:02:00 | Jasmin de Paris
Básně,které píšeš,mají pro mne zvláštní kouzlo,zdají se mi neuvěřitelně lehké a krásné,a to ani moc nepřeháním.Takže díky* -S-
26.05.2006 13:31:00 | Skywalker