Doba varu fakt záleží,
jak sú vysoko nad morom,
každopádne musí projít
i tím druhým otvorom :o)
Básnička mi posunula náladu do +
25.05.2006 21:40:00 | Mourek
:o))
18.05.2006 18:16:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Jisté je, že ústa pozřou
to vajíčko vařené,
pak proběhne tělem jako voda strouhou,
nevěřím, že ne.
Spíš, než nad hladinou mořskou
na slepici záleží,
abys se salmonelou hloupou
neležel jen v posteli.
:o))
18.05.2006 11:17:00 | Roko
Hezky si ho posolím
a
vejce zmizí jako dým
v
mém hladovém žaludku
i Ty jeden,
dostaneš na budku!!
Nesnídám a dostala jsem takovej hlad a obrovskou chuť na vajíčko...
18.05.2006 08:50:00 | ZZuzkAA