Jo,bez básní nejsou koláče-teda čtenáři. Ať jich je co nejvíce,chválit Tě budou velice!
06.06.2006 22:48:00 | splintercell.new
V moudrech lidských pravda mnohá,
známe je už zpaměti...
však ne každý se dle nich chová,
padá na nos vzápětí...
To je překrásně napsáno!!! :o)
22.05.2006 21:43:00 | Cecilka
Díky za pro mne potěšení,
že věnuješ mi svoje básnění :-)) :-))
A o človíčku tom je škoda diskutovat,
on nad sebou bude těžko meditovat. :-(
Smutné je, že žije ve svém přesvědčení,
že znalejšího věci nad něj není.
On zaslechne-li komára někde bzučet,
vidí v tom už chobot slona pučet.
Těžko se pak dělá v pracovním kolektivu,
když roznáší slony a myslí si, že v skrytu.
19.05.2006 14:41:00 | Roko