jééé, to jsem rád, že od tebe slyším taky použít slova, že život je krásný, tak se usměj, moc hezký a hlavně se těch slov drž jako infikovaný klíště ... =))
19.05.2006 15:57:00 | Miro Sparkus
Moc hezké a pravdivé... Bohužel ve zlých chvílích je těžké se přimět k úsměvu... Báseň moc povedená... Dávám 80... Piš dál... =)
19.05.2006 15:34:00 | Arakkis