To že píšu na takovýhle téma neznamená, že bych tomu nějak holdovala... Každej píše jinak...
20.05.2006 22:11:00 | Pincik
mno good no, sice mě napadl jinej poslední rým, ale neřeknu ti ho, protože ty ho stejně nechceš vědět ... je to pěkný, ale nebudu se opakovat ... zase ta smrt, ale jako téma k básničce je to dobrý, jen mi přijde, jestli ji nejseš úplně ovládnutá ... ;))) .. snad ne .. doufám .. =))
20.05.2006 18:42:00 | Miro Sparkus
Jo, slušný!!!:)
20.05.2006 10:41:00 | Isabella Monvoisin