šifra mistra Kamikadze
Anotace: Někdy je všechno jinak a to jen proto aby to bylo nakonec tak jak to má být
Krůpěj rosy nevoní
jen hledá cestu k potoku
prošlapaný podrážky
Velké zvíře zaduní
na kostelní věži ten den
dlouhý čekání
Dlaň svírá konopí
snad provaz nebo cigáro
trocha vzrušení
Řekl klepej, klepej a tluč
na vrata lásky poznání
svatá neděle
Pravda a láska a naděje
dobrý slogan z reklamy
pravost nelze ověřit
Nechal se zabít potupit
tři kapky rudých slz
krok krokem do tmy je
Davy se dáví myšlenkou
na pravost těch tvých slov
pod postelí kříž
Nevím zda dneska nakoupit
či počkat na zítra
a věčné doufání
Pletem si ráno s večerem
a pletem si vlastní smrt
Komentáře (0)