Anotace: smutek se zvolna plíží ... i když nemám vůbec špatnou náladu ... láska mě nakazila ...
Brrrr - to zamrazí - já vím, ten "Rudý oceán" člověka vyděsí, taky jsem se v něm ocitnul - no a tím je řečeno i to, že si na další hodnocení už netroufám.
Hodnocení a srážení - někoho to prostě "baví", a i když víme o jistých zjevených animozitách, je to neprokazatelné. Tečka.
21.05.2006 00:14:00 | Hary_nš
Basen se mi taky libi, hodne moc... Jen uz se dal nemuzu vyjadrit, nebot mne tak trochu hloda tady ten komentar od Tanicky... a nemuzu se soustredit na vlastni myslenky.
Jen jeste..dala jsem Ti plnou...
20.05.2006 13:28:00 | BlackTangerine
basen se mi libi mas talent je smutna a od srdce vzdyt laska je krasna i smutna to vi kazdy z nas vse ma dve stranky rub i lic 100%jen si vybrat
19.05.2006 23:53:00 | 89Rosa