Nevěra.
Anotace: je za dveřmi - pustíme ji zase dál?
tak už se blíží, už se klube
a jsem jak zvíře když jsem sám
co na tom když ti trochu zbude
že na to přijdeš nedoufám
nejsem sám před sebou si jistej
to když je dost v hlavě prý se smí
já nepřipadám si už vůbec čistej
od sebe k tobě a pak zas k ní
ber dávej věř mi dýchej pro mě
pocit viny kéž se vytratí
já chtěl vás vždycky stejně obě
kterou z vás za to zaplatím...?
Komentáře (3)
Komentujících (3)