eko

eko

Anotace: Na skládce vložek a plen tisíců dětí a žen...

Na skládce vložek a plen
tisíců dětí a žen
ekolog mladý
celé hromady
prohrabává
a nadává:

Co sakra je tohle za lidi
ať se pak nikdo z nich nediví
až naší maličkou zemi
zavalí vložky a pleny

Vždyť dámské vložky EKO
udrží kůži hebkou
přírodě neškodí
pohlaví lahodí
Bez chlóru běleny
prakticky baleny
dámské vložky EKO
a též EKO pleny

Na skládce vložek a plen
tráví už druhý den
ekolog mladý
neví si rady
přetřiďuje
hořekuje

Co sakra je tohle za lidi
ať se pak nikdo z nich nediví
až naší maličkou zemi
zavalí vložky a pleny

Vždyť dámské vložky EKO
udrží kůži hebkou
přírodě neškodí
pohlaví lahodí
Bez chlóru běleny
prakticky baleny
dámské vložky EKO
a též EKO pleny

Na skládce vložek a plen
utopil jeden svůj sen
ekolog mladý
never již study
Nemá jářku
bakalářku
Autor mimoid, 20.05.2006
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zasmál bych se, kdybych ji nemusel za dv týdny odevzdávat...

26.02.2007 09:52:00 | Pe&Pa

Velice zajímavá myšlenka. Moc dobré.

20.05.2006 09:41:00 | semiramis

Tak teď nevím, jestli se smát nebo brečet...

20.05.2006 09:10:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí