Anotace: pocta, vyznání, poděkování.. atd. atd.
Hmmm, dost dobré, jen ten SATAN a LESBY mi tam nějak rušili... jinak jako skoro vždy krásný.
09.08.2006 23:18:00 | Jahudkka
Krásná barevná tkanina s mnoha vzory a barvami temnými i zářivými, kde osnovou byla dílka jedné poetky (příšerné ovšem) a útkem Tvá láska, která posvazovala nitky v konečný tvar. Vzhledem k tomu, že znám osobně oba aktéry, nebudu dále soudit, neb by to bylo příliš neobjektivní - postačí doufám masivně manifestované nadšení a :-).
20.05.2006 22:54:00 | Hary_nš
Hmm...hm... Nadherne,... Rada bych napsala neco vic... ale dosla mne slova. fakt pekny... Tak ti davam jen jednu hnusnou odpornou stovku, kterou uplne moc nenavidis! :)
20.05.2006 20:23:00 | BlackTangerine
ja nemam slov... nevim jak mam vyjadrit pocity, ktere z tehle nadherne basne mam... pripada mi, ze si me nekdo vsima. a vim, ze si me vsima. vim to. neumim rict jak moc me to potesilo a dokonce i dojalo. nejde to. Miluju Te muj Panacku z uvadlych ruzi...
20.05.2006 17:07:00 | Malá shnilá emotivní příšera