Anotace: ...
zvláštní, myslela jsem
že Láska je Život...
a ona zatím umí zabíjet
jsi Obyčejný básník
a přitom tvoříš
Neobyčejné verše a pocity
s úctou smekám :o)
21.05.2006 14:07:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Je to dobré, hezké a fajné. Ale jen tak všeobecně, zkus psát volným veršem, možná to nebude tak svazující...
21.05.2006 13:32:00 | Trapné děťátko
Take nadherna... Jen nevim co rici. Jelikoz o ni musim hodne premyslet...
100
21.05.2006 11:43:00 | BlackTangerine
Přec má to štěstní básník
smí zemřít na lásku
tak lásku cítí věčně
s životem na vlásku...
21.05.2006 09:45:00 | Ayla
Je těsně po půlnoci
(onoho dne) A já tu o samotě
Pročítám o Pomoci
(jednoho - jedné) O Lásce o Životě
Smutek i odhodlání
(vědomí úkolu) Vtělené v básni
Vedou mne ke zvolání
(Buďte spolu) Buďte šťastni
21.05.2006 00:39:00 | Hary_nš