..naděje..
Anotace: ..jedna nadějná touha..
..až naděje se jednou naděje
tak přijde požehnání..
ač zatím se nic neděje
tak přesto já mám přání..
..by naděje se v naději
shledala s námi všemi..
až totiž lidi dospějí
poplují peřejemi..
..co v naději kdes pramení
a hladí v každé vlně..
nadějné bude sblížení
jenž proteče k nám plně..
Komentáře (2)
Komentujících (2)