vzpomínky

vzpomínky

Anotace: ***

Je mi trochu teplo, trochu zima..
...to kvůli vzpomínkám.
Z dlaní si čtu příběhy, zážitky z dětství.
chvíli šťastného..chvíli uplakaného.
Jakoby už vše v mlze se ztrácelo z paměti mé..
..a je mi kousíček do smíchu..kousíček do pláče.
Roky přibývají na talíři, jež kdosi mi prostřel.
Vrásky- ne na čele, neb v duši, která stárne a zapomíná.
A stýskání tak velké, že slov málo je k popsání.
Nestačí den- bože, dopřej nám více chvil
...pro napravení chyb našich...pro více přání splněných.
Abychom nechodili spát se starostí.
neb usínali s úsměvem a vděčností, že času plno nám zbývá.
Autor Lenny, 21.05.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí