Krátké rozloučení
Den zas končí,
tví černí koně půjdou spát,
zhasněte lampiony,
teď ukolíbavky se budou hrát.
Pochmurný nebe
a zas smutný pondělí,
je jako rána,
co srdce rozdělí.
Zas budeš sám v posteli usínat,
a já se slzou čas tiše proklínat.
Ty chvíle bez tebe
se jako nemoc dlouze vlečou,
až se zas sejdeme,
vím, že se rozutečou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)