o náladě
Anotace: o mých zvláštních náladách,co se střídají častěji než čeští premiéři...
v krajině snů tančím obnažena
s náručí květin a se jménem žena
vdechuji vůni lásky a svobody
a pak se rozběhnu a skočím do vody
přemýšlím o černých barvách na obzoru
svobodu hledám v řevu a vzdoru
procházím krajinou,co štěstím jen plápolá
a čekám,až smrt k sobě mě zavolá
mohla bych teď štěstím tady výskat
mně však nezbývá než dál si stýskat
Komentáře (1)
Komentujících (1)