Anotace: ...retro z přerovského ghetta...
Přerov má své kouzlo :) ... líbí se mi forma a vůbec způsob jakým je dílko psáno...
10.06.2006 09:49:00 | Palička
To je úžasné, asi jako když se opaříš kávou, kterou jsi se zrovna chystala vypít. TAKOVOU chuť jsi na ni měla. Opařený, jenom srdce bije, a možná také ne. ...
25.05.2006 15:28:00 | GuliN
Tak tebe si budu muset přečíst celou. Všimla jsem si už, že když napíšeš komentář, tak to stojí za to. Ovšem i v dílech máš úžasné obraty, neotřelé situace, a vůbec. Tleskám. Tohle dílko je nádherně čitelné atd atd. Asi bych tu mohla vykládat ještě dlouho, co se mi na tom líbí! Stovečku ti dát je málo, dala bych i víc, a to se mi nestává často. Opravdu zaujala.
22.05.2006 01:16:00 | Nausika