Jak se mi...?
Anotace: Bla, bla, automatika...
Jak se mi dýchá?
Těžce, vláčně a pomalu.
Jak se mi cítí?
Vlož do hlavy svou mrtvolu.
A vydržíš...
Jak se mi píše?
Samo, samo, samo.
Jak se mi myslí?
Dobro, zlo a pak temno.
Tak trochu deprese...
Jak se mi pije?
Rychle, draze zapomínám.
A jak se mi žije?
Asi jako když umírám.
Ale žiji...
Komentáře (3)
Komentujících (3)