O přesvědčení vůbec není pochyby,
vždyť je to malý zázrak, když andělé se políbí,
přáníčkem od lásky ovzduší nasytím,
nejvyšší instance plnění vyřídí...
Azurit v oblacích, modř akvamarínů,
s tím jistě počítej, ušitá na míru!!
Možná i pár kapek pro štěstí napadá,
jiskřivě voňavá duhová balada...
Listoví zašustí a květy zavoní,
dvě cesty andělské nebem se propojí...
let plný čarokrás, něhy a zvonění
rolniček niterných... vysoko nad zemí...
Budu tam!!!
:o)))
24.05.2006 09:23:00 | Cecilka
Magické datum, svědkyňka naprosto bez chyby.
...netřeba tady šetřit superlativy...
Vstupní údaje snad už lepší být ani nemohou.
...společný let pod sluncem prozářenou oblohou...
22.05.2006 12:04:00 | Mourek