Jdu...
Anotace: jdu, přicházím a odcházím... jsem, či se jen nacházím??
Mám dlouhou cestu...
již vyznačenou kroky.
Jdu od města k městu...
Jdu stále, jdu roky.
Jdu osudem, ruku v ruce s radostí
jsem životem, jsem moudrostí!
Komentáře (2)
Komentujících (2)