Slova

Slova

Anotace: nekdy slova zanmenaji vic nez jen pouhe ciny

Sny vyprchají,
jako kapka rosy na dlani,
jako dým mizející z oblohy,
jako vztah bez lásky.
Zbyde ti jen naděje,
která pro nikoho nežije,
pár slov co jste neřekli,
a jak změní proud řeky.
Slova,někdy prázdná,
jak skořápka,
někdy tak zásádní,
jak pro někoho zdraví.
Slova jsou mé vyjádření,
moje kroky k pochopení,
proč ale někdy tolik bolí,
poč nejsme v tohle opatrní.
Slova odcházejí a přicházejí,
a z minulosti nedá se sejít,
proč jen mlčíme,proč sče
v nich tolik strácíme.
Autor Héďa2, 22.05.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na tohle ani ty slova nestačí. 100

22.05.2006 20:00:00 | Sharon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí