TÁTA
Anotace: zkratka muj tata...=))
Kolikrat ten pán
tak známý
zdál se mi být
cizím..???!!!
Kolikrat já mám
ten pocit,
že měla bych se skrýt..??!!
U něho?!
Kolikrát?!
Vždyť je to tata
tak známý
i tak cizí!!!
Přečteno 601x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)