O jedné nenasytné
Anotace: Myslím, že anotace netřeba, přesto je na konci básně dovětek, který osvětlí, proč mne báseň napadla.
Vzdychnul jsem si u snídaně
Proč já vlastně platím Daně?
Je holka pěkně drahá !
Proč prachy cpu do ní,
když do kapes mi sahá?
Hlavou se mi honí:
Středověk - prost pozlátek
byl proti ní zlatý.
Jemu stačil desátek
a ne půl výplaty.
Takhle dumám zrána:
Proč jenom je milá Dana
tolik, tolik nenažraná?
.
.
Víte, že na vás váš zaměstnavatel musí vydat nejméně
60Kč, abyste si koupili litr benzinu, který by sám o sobě stál asi 12Kč..?
Komentáře (1)
Komentujících (1)