Cyklistická
Anotace: Patří do sekce sport, která neexistuje. A vlastně bych ji mohl věnovat Maníkovi ;-)
Cykloklubu adresu
mám připnutou na dresu.
S mapou trati u pasu
pak vyrážím na trasu
Žamberk-Vamberk-Choceň
(volbu trati oceň
jsi-li cykloznalec).
Prosím, drž mi palec.
Komentáře (2)
Komentujících (2)