..přitažlivost..
Anotace: ..a její velký sexapel..:o))
Když přitažlivost přitažlivě zamrká
pak život nejednoho náhle zpečetěn
past nástrah sklapnutá - hlas vnitřní zavrká
mámivost čaruje objekt na krásný sen..
Když přitažlivost přitažlivě zavoní
pak život nejednoho končí pohromou
bosatí v myšlenkách – touha zas na koni
představa panuje vedouc si skriktně svou..
Když přitažlivost přitažlivě promluví
pak život nejednoho přestane mít řád
v mozku jen tma a nic – růžové námluvy
toužení tělem prolétá ukojit náhlý hlad..
* * *
Když přitažlivost znaveně a náhle usne si
pak nejeden se probere a neví kudy kam
mizívá laskavost se známkou noblesy
s příchutí na patře končí ten drsnej flám..:o))
Komentáře (4)
Komentujících (4)