Když pouta rodinná zaklapnou, protože poutání spotaní si přejí...směle vykročí i na pranýře..VPŘED!
24.05.2006 15:18:00 | Mirka Hedbávná
Moc hezky jsi sestřičko zbásnila,
jak rodinná pouta se spolu spojila.
Pouta, která nikoho nepoutají,
pouta, co radost a štěstí v sobě mají.
23.05.2006 15:25:00 | Mourek
Když pouta rodinná zadrhnou kolem krku
Dávno už nezní tu to holubičí vrkú
Dávno tu už jen chladný oběšenec visí
S pitomou vzpomínkou jaké to bylo kdysi
Šmarjá, proč já vždycky musím vidět tu odvrácenou stranu? Nebo důsledky?
23.05.2006 11:16:00 | JardaCH
V rámci pout rodinných píšu poděkování
za chvíle kouzelný... prožitý mezi vámi... :o))
Ta je ňaminková!!!
23.05.2006 08:47:00 | Cecilka