Umění žít
Anotace: Někde se rýmy prostě nehodí.Z deníku ženy, která přežila svou malou smrt - drogy.
Starej bar, rokáč
Kouř, špína z bot
Pocit znechucení
Dávno přešel
Pajz stal se domovem
Na útěku z reality
Prcháme...
Tak jako ONA
V úkrytu dámských záchodků.
Na zdi značně poblité
Vyryto jest motto
Zapomenuté romantiky
Přijde k smíchu
Děvčeti znající poměry
Svého domova
Pohladí ruku
Zjizvenou...
Léky na bolest
Očima plnýma touhy po životě
Čte v minulosti...
Budoucnost znamená
SMRT
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: cevert
Komentáře (9)
Komentujících (8)