Starý parní válec a Čas
Starý parní válec
vlastně spíše starý
nežli parní
dávno sklopil palec
vzpomínku za vzpomínkou
tiše marní
V moři šípků pomník
důvtipu a umu
své šrámy jistě
ani necítí
Rez je jak zaschlá krev
nebo flek od rumu
Čas se těchhle věcí
prostě neštítí
Komentáře (2)
Komentujících (2)