Tohle je myslím dost dobré. Na stovečku chybí jen natáhnout špičky a prohodit pro mě dvě slovíčka, aby se rytmika srovnala. Ale ber mě jako jedince se subjektivním osobním pohledem, můj pohled, nikoliv jako kritku nebo objektivní názor. Pamatuj, že nic takového není. :-)
29.07.2006 18:02:00 | Buližník