Proč?
Anotace: Pro mýho milovanýho kamaráda,...:-(
Je to rok, co jsi odešel,
rok a mě smutek nepřešel.
Jak ráda bych Tě zas viděla,
slova Tvá zase znova slyšela.
Nestihla jsem Ti říct, jak ráda tě mám,
že jsem šťastná, za to, že Tě znám.
Teď už nejde vrátit čas a to, co se stalo,
neprožila jsem toho s Tebou však málo!
Navždy zůstaneš v mém srdíčku,
MÁM TĚ RÁDA Kubíčku,...
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: Sigurd II., jen.kluk
Komentáře (3)
Komentujících (3)