Závidím ti, kamarádko má
Anotace: Jsem pro ni nejlepší kamarádkou, ale já nevím, jestli je i ona pro mě.
Závidím ti, holka moje zlatá,
tvé krásné oči,
a v srdci tuny zlata.
Závidím ti, kamarádko má,
krásný dům i svvět,
viděn mýma očima.
závidím ti, že máš mě jako přítele,
co tě nikdy nazradí,
a vždycky si vzpomene.
Zívidím ti, celý tvůj svět,
i s útrapami, které máš,
takový svět, můj život nevidět.
Závidím ti, tvou rodinu,
tvou lásku, kterou miluješ,
já jiná jsem každou hodinu,
na jednom místě, mě nenajdeš.
Komentáře (2)
Komentujících (2)