Smrt a nebe
Anotace: Prostě kraťoulilinká básnička.
Když slovo smrt se řekne,
hned se každý lekne…
Však ptám se sama sebe,
proč pokaždé mrknu na nebe.
Představa, že zamračí se,
nespatřím ho nikdy více,
když zavřu oči své…
brr… z toho mi je zle…
Komentáře (1)
Komentujících (1)