Devítka
Anotace: Pro celou 9.C na 1.ZŠ Nové Město na Moravě
Tak už se blíží konec,
zazvoní za námi poslední zvonec.
Spoustu akcí,sranda, ale i slzy,
zdá se mi, že to skončilo brzy,...
Mám vás všechny ráda,
v každém z vás kus mého kamaráda.
Budete mi chybět, stýskat se mi bude,
ale aspoň vzpomínka na některé z vás mi zbude...
Přečteno 435x
Tipy 2
Poslední tipující: Sigurd II.
Komentáře (1)
Komentujících (1)