Beznaděj
Anotace: Naděje umírá poslední ...
Myslíš si, že bude hůře?
Že je život rozbouřené moře?
Že máš smůlu v životě?
Že umíraš v samotě?
Že tvá hvězda pohasíná?
Hlava nenaléza klína?
Nejspíš někde slavík pěje
o tom, co je beznaděje.
Až se znovu rozezpívá,
budou slova voda živá!
Komentáře (2)
Komentujících (2)