Anotace: .....
Moc se omlouvám. Já vážně nevím, co to do mě vjelo. Ještě jednou moc a moc promiň...
15.06.2006 16:27:00 | Veronika R.
Víš Verunko klokočí to myslel tak, že máš vzpomínky, ale jsou lidé kteří jsou starší a mají vzpomínek víc, básnička je hezká. Opravdu si klokočí měl dát trošku pozor na to co na klávesnici datluje. :-)
11.06.2006 20:30:00 | Vera
Zajímalo by mě, kdopak jsi, protože mi poněkud hodně někoho připomínáš. A (nechci být drzá), ale, člověče, ty sis nečetl, kolik mi je let, nebo mě chceš jenom shazovat... nebo proč jinak bys, človíčku, psal, abych ti vyprávěla o zážitcích ze světové války? Přijde to snad k smíchu, že já, třináctiletá, píšu něco o vzpomínkách? Myslíš, že není na co vzpomínat, když ....
Promiň, asi ses na můj věk nekoukl, Klokočí
02.06.2006 13:01:00 | Veronika R.